✔ snelle levering ✔ geen verzendkosten vanaf € 75

Algemene voorwaarden

Door het plaatsen van de bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met de algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.
Bij het aanvinken van het vakje “ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” gaat u akkoord met de inhoud en van hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met Shoebox VOF.

Shoebox is NIET aansprakelijk voor de gevolgen van typ- en/of programmeerfouten op haar website. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Betaling van de bestelling geschiedt altijd geheel vooraf.

De bestelling wordt pas verzonden zodra de bestelling volledig betaald is.

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW.

Shoebox besteedt het thuisbezorgen van de bestellingen uit aan TNT Post.

TNT Post vraagt de klant te tekenen voor ontvangst.

Shoebox is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de klant kan lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven adres.

Shoebox informeert de klant altijd of het bestelde model op voorraad is.
Door het betalen van de bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden en weet de klant zeker dat de bestelling geleverd kan worden.

Het is mogelijk een bestelling te annuleren mits de bestelling nog niet is verstuurd.

U kunt een annulering alleen door geven per mail.

Indien de schoenen niet aan u verwachting voldoet kunt u de deze terug sturen binnen 8 dagen na ontvangstdatum. Bij retour sturen van schoenen zijn de kosten voor het terugsturen voor eigen rekening van de klant. Het aankoopbedrag zal binnen 14 dagen teruggestort worden.

Terugsturen kan alleen als u per mail toestemming heeft gekregen deze terug te mogen sturen. Wij storten dan uw geld terug. De schoenen moeten in de, niet beschadigde originele verpakking, teruggestuurd worden. De schoenen mogen niet gedragen of beschadigd zijn. Als de verpakking stuks is, de schoenen gedragen zijn of als de schoenen beschadigd zijn zal er geen geld terug gestort worden. De schoenen worden dan weer teruggestuurd naar de klant.

Shoebox garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van gebreken.

De hierboven genoemde garantie geldt voor een periode van 1 maand.

Als bewijs van aankoop ontvangt u van Shoebox een aankoop bon. Indien het aangekochte product niet voldoet aan de hierboven gestelde garantie en binnen de gestelde termijn van 1 maand valt zal Shoebox zorgdragen voor herstel of als herstel niet mogelijk is zal de klant een tegoedbon ontvangen. Schoenen die binnen de garantie vallen mogen alleen teruggestuurd worden nadat de klant per mail toestemming heeft gekregen.

De aangeboden garantie geldt niet wanneer het gebrek is ontstaan als gevolg van onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik van de producten.

Voor vragen, klachten en opmerkingen:

Shoebox Bergen
Ruinelaan 6-8
1861LL Bergen
Telefoon: 072-5899620
E-mail: info@shoeboxbergen.nl

Terug